Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 7, 2013

Flip flop Murah di Pasar Karat Stadium Shah Alam

Ahad lepas pergi jogging dengan hubby dan gak dak Eqal. Abang Kimi tak ikut, dia ngengada nak ikot mama mok balik Klang.. Gigih ok jogging sambil tolak stroller.. Letak Eqal dalam tu. Punye laa iolls nak kurus uolls ahahaha... Tak pedulik sama pandangan mata orang, janji hubby setia kat sisi teman bini dia ni yang asik manjang stress tengok perut membuncit laksana mengandung 4-5 bulan.. Huwaaaa...

Lepas tu pergi la ke pasar karat.. eh korang panggil tu pasar ape? Hubby cakap tu pasar karat.. pasar yang buka setiap Ahad kat stadium tu. Hajat nak cari baju anakanda Hakimi tu la.. Cian dia dah takde baju sangat.. Apsal tah, masuk je umur 3 tahun lebih ari tu terus ketinggian dia naik mendadak.. Baju-baju terus tak muat.. Eh, tapi bagusla kan.. pertumbuhan normal untuk budak-budak, takkan ko nak anak ko statik je tinggi tu hahaha..

Tapi, sampai-sampai je aku tengok dia tulis sandle RM10. Wahhh macam menarik. Masuk tengok, eh ada flip flop yang aku nak sangat tu. Dulu tengok kat Tanjung Malim RM40. Tengok dekat mana ek kat area Shah Alam la RM50+. Sekali kat pasar karat ni dia kata dia buat lelong, RM30 je. Harus la aku rembat. Dia siap bagi kotak, so aku rasa original la kot hahahaha... Tak kisah la celup ke ori, yang penting bila aku pakai rasa sedap je, selesa je.. Rasa cantik je kat kaki haahahah...
Flip flop idaman hati berjaya dimiliki

Macam kak Fida gak, tak kisah baju aku warna apa, aku sarung je sandle ni hahaah.. Ari ni baju warna hijau, tetap aku sarung je sandle ni haahah.. Ape aku dulik, sebelum ni sandle warna pink, aku lenjankan dengan semua baju yang aku pakai, kali ni merah pulak haahahah..

So, korang yang suka sandle ni, tapi tak tau kat mana murah.. (errr ke ada yang lagi murah erk?) boleh la gi kat pasar karat stadium ni.. Macam-macam ada kat sini.. tapi sebab penat jogging aku tak larat nak snap apa-apa gambar masa kat situ.

Owh, akhirnya hanya sandle aku, tali pinggang hubby & besi pengorek saluran paip persediaan kalau rumah tersumbat yang berjaya dibeli kat sini. Untuk anak-anak nan hado hahaahahaah.. Tak jumpa la baju murah-muah untuk Hakimi, untuk Haiqal yer, melambak..

p/s: Nak cite pasal Kimi dan sekolah dia jap lagi.. Stay tune... Peace!!

9 comments:

eima said...

aku pun teringin gak .... cantek aku tgk org pakei ....tp nk pergi alahai maunye laki aku tak mo pi ....

♥cikmOt♥ said...

lama dah tak p sana...
kalau dulu masa kerje giant, selalu gak p...hurmm...

rindu bertandang lagi

bunga_rose said...

eima:
ko jauh benor nk gi dari putrajaya nun manja.. tp cuba ko cakap kat panjang macam2 barang ada jual kat situ, tah2 dia pulak yg suka gi sana hahah

cikmot:
akak keje giant kat stadium tu ke? mmg dekat sangat la tu... cuci mata kat pasar pastu baru masuk keje kan.. best2

Fida Ghazi said...

Munger dah masuk 3 series eh..suka merah2 nih? hahahahha...

merah masuk je dengan kaler ape2 pon.. 3 kilometer dah nampak dah sandal tu..ang ang gitu!!

J.Syazwana said...

dari dulu memang nak beli tapi tak terbeli2. huhu. rm30 kire murah la sebab before ni ada yang jual rm35 rm 40 blablabla.

tapi actually kalau flip flop original beratus. huhuhu

bunga_rose said...

fida:
kak... tahun depan masuk 3 series, tu yang nak try2 warna orang 3 series ni muahaahahahah...

J. Syazwana:
haah, smlm ada gak yang jual RM35.. sebbaik laa terus beli yg RM30 tu masa jumpa..

ooo.. original beratus ek.. takpela.. yg ciplak pun ok je ahaahahah

Ratu Hatiku said...

Cantik..merah lagi hehehe

Kesuma Angsana said...

wah cantik & murah pulak tu

Anonymous said...

kalu betul nak saya ada jual.tp buat masa ni tinggal hitam dgn kelabu je sbb merah out of stock. gred A rm 49.90 boleh hubungi e mail shoppingastherapy@gmail.com atau facebook page kedai kami les chaussures. kedai kami di ampang