Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 4, 2013

Garden Cafe & Romantica Plaza Alam Sentral

Tengahari tadi pergi tempat shopping yang dulu masa dok MRCB hari-hari harus menapak ke situ untuk cuci mata, shopping or beli makanan untuk aku beli barang nak cantikkan ofis haahahah.. Cantekkk la sangat. Haahahh..

Sampai je terus tuju ke Romantica ke ape tah nama kedai tu kat tingkat 5. Korang-korang kaum perempuan yang khususnya minat English style mesti rambang mata bila masuk kedai ni. Barang-barang dia cantik-cantik pastu murah.


Datang sini sebab nak beli bunga dengan frame gambar, nak gantung kat ofis bagi ofis cantik. So ni barang-barang yang aku rembat kat situ.

Bunga n pasu.. RM29
Ate tak pandai nak gubah, beli yang siap udoh... Tomey kan...

Dulang untuk mye beloved boss.. Beloved laaa sangat haahaha... RM4
Aku beli gak bekas letak tisu untuk aku letak dalam kete.. Beli yang kain tak tahan lama... beli plastik punye dah... coral sama dengan dulang tu ha.. Comel je..

Frame gambar comel2.. 1 RM10...
 Tapi frame ni bila nak letak kat dinding sebelah tempat aku ni tak cantik sebab dinding lebar, frame ni kecik... tak sesuai.. So nanti nak beli lain.. Frame ni, letak kat tempat fotostat sudah ahahaha...

Pastu isi perut kat Garden Cafe. Sini bagus sebab cepat je dapat makanan tapi waiter dia kerek nak mamposs!!! Cettttt woiii sedar diri boleh tak yang ko tu pendatang je kat sini. So amik order boleh tak jangan buat muka kerek.. menci aku tengok. Aku tersalah bagi RM20 patut RM30 pun pandang aku kerek cam aku nak tipu.. Ngok, aku salah tengok laa benci aku!!!!

Claypot black pepper chicken with rice. sedap, aku punyer

Sizzling Yee Mee ape tah Kash punyer..

Sizzling gak, Ct punya..

Ok dah nak balik, babaiiiii.. Nak amik kimi, tak sabar nak dengar cerita dia 1st day kat day care.. Daaaaa...

3 comments:

P.A. said...

Sedapppnye sizzling yee mee....lama xmerasa nieee....

Tukang Karut said...

kalau aku kena, siap la mamat tu aku bahasakan...

bunga_rose said...

PA:
Bunga tak suka sizzling.. tak penah makan yang rasanya sedap kot...

Tukang karut:
Tu laa... i wish u were there to bahasakan pendatang tak sedar diri tu huh!!! sakit ati wehh