Jom klik

kENgkaWAn

Monday, February 25, 2013

Akhirnya, fuh!!!

Akhirnyaaaa kini pastiiiiiii ku merasaiiiiiii rehat yang cukuuupppp.. bahagia pabila siap cetak, sungguh indahnyaaaaaaa...

Haahahahah.. weiiii gumbira niiii... Keje part time dah siap.. Sekarang tunggu payment je muaahahaaahah... Dalam masa sebulan dapat 2 payment yang jarang sesekali muncul dalam hidup aku ni.. Ngeeee...

Ok.. Esok laa aku post cite kat blog ek.. Hari ni aku nak rehat.. jalan-jalan kat rumah kengkawan yang sempat.. Belakang badan sakit, sebab asyik duduk tercongok buat mendalah tu..

Dah la buat kat rumah, tido kol 3,4 pagi sebab nak siapkan mendalah tu.. Anak dengan suami pun diabaikan haahah.. Sebbaik hubby memahami.. Tapi, keje-keje gak, makan minum depa tetap aku siapkan..

2 minggu tak dapat merasai nikmat berhujung minggu, duduk terperat dalam bilik, anak masuk buat bising kena marah ololoooo cian anak-anak nak bermanja.. maaf yer sesayang mama.. Nanti mama tebus balik hohoho..

Hubby pun terperap sama dalam rumah, tak boleh ke mana sebab menjaga anak-anak.. appreciate that hiihhi.. Hujung minggu ni i blanje makan kat Pantai Remis yer.. order je apa u nak wahhh cara-cara orang banyak duit konon cakapnye yer.. Padahal sebab kat pantai remis tu harga makanan dia murah je hihhihi..

Ok, masa untuk enjoyyy!!!!! Sebbaik laa bos tak bagi keje berat-berat minggu ni, minggu lepas dan 2 minggu lepas, kalau tak stress guwe!!!