Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 6, 2013

WW: Can't Wait

Mau ke sini.. Tengah malam ni bertolak.. Harap tak sesak lagi laa jalannya...

Sumber gambar, google

Sumber: Google
Tapi, call mak tadi, ayah cakap dia tak sihat, sakit perut sebab semalam lambat makan, so tak sure boleh join ke tak.. Alaaaa.. klu ayah tak join tak syiokk laaaa.. Dah tentu cuti ni tuk bawak mak ayah bergumbira...Ya Allah, sembuhkan laa sakit perut ayah aku dan kekalkan la kesihatan ayah dan mak... Aminnn..

Jauh perjalanan malam ni, harap semuanya berjalan lancar..

8 comments:

azievee said...

Yeah baru balik dari sinun...Selamat Bercuti cik bunga...wajib gi makan laksa kaw kat beras terbakar tau....osemmm...

Ratu Hatiku said...

Selamat bercuti... Semoga perjalanan selama pergi dan balik. Hati2 memandu ya..

♥cikmOt♥ said...

wahh...selamat berholiday ye...

eima said...

suruh mak bg ayah mkn gaviscon ..masuk angin tu beli yg pink tu di=ouble action .. sgt berkesan utk aku klu masuk angin tu ... jap je lega ,,,,

eima said...

jgn lupa pi mkn gulai panas tau sedap nu kat langkawi

P.A. said...

Insyaallah...smg hjt sahabatku ini termakbul....:)

mRs.aiRmaN haViT said...

semoga semuanya berjalan lancar..have fun kt sana yeee..!!!

Kesuma Angsana said...

seronoknyer !