Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, March 13, 2013

IKEA aku datang!!!!

Semangat betul buat kerja hari ni. Nak settle semua kerja sebelum cuti hari Jumaat ni. Bos pergi seminar, anak buat apa lagi, apply la cuti hihiih..

Esok mertua dengan famili abang ipar nak datang, so Jumaat aku amik cuti la sebab nak ajak biras dengan mertua pusing-pusing IKEA. Woooot wootttt!!! Best gi dengan perempuan je. Ari tu pergi dengan hubby asik tarik muka je sebab dia tak kasi beli itu ini.

Haaaaa kali ni nak pergi dengan kaum wanita je, kaum lelaki dok ofis diam-diam sudah hahahaha.. Nak beli set pinggan, kecian kalau orang datang pinggan selalu laa tak cukup. Tadi tu pun hubby dah mula tanya, nak beli apa sebenarnya kat IKEA. Siap pesan tu, jangan beli benda yang memenuhkan lagi rumah.. Dannn lagi tuuuuu perli..

We will see abang ecehhhhh..

Nak balik jap ni lunch hour, nak pegi jemur kain basuh malam tadi pastu nak gi hantar toto dobi, orang nak datang baru nak mendobi toto hahaahahah..

7 comments:

adianiez AIDA said...

suka ikea.
tapi, jauh...
baru skali gi da jatuh ati dgn ikea...

♥ ROS ♥ said...

Ros bulan 4 nie bru nak jejaj kaki ke ikea... Haishh :p gigih kumpul duit ni...ekekek

Imaan09 said...

waa.. tolong intaikan apa y best n tgh sale..

♥cikmOt♥ said...

aler, nak balik dah ke...baru nak kirim belikan tudung radiusite...boleh???lalalala...

bunga_rose said...

adianiez:
tu laa ikotkan memang jauh, pastu jem sbb tu nak pergi awal skit dalam kol 10 pagi camtu ihihihi

ros:
nak gi sana mmg kena gigih kumpul duit kan.. ni sebab dapat duit nota yg rajin nak lajak ke sana ni hahaah

imaan:
ok.. tp tak janji la nak snap itu ini, segan dgn mertua hahaahah

cikmot:
tudung radiusite tu kat situ ke kak? haahahah.. tak tau pun pasal tudung tu, tau sbb tgk kat blog akak je

eima said...

AKU TAK PENAH PEGI IKEA

Ratu Hatiku said...

blh mkn meatball hihihihi