Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, April 11, 2013

Ada ke Petua?

Weiiiii... dah 2 minggu lebih kot aku batuk selsema.. Pastu malam-malam macam nak demam tak demam gitu...

Petua hilangkan batuk selain makan ubat batuk takde ke weh... Aku tak suka sangat makan ubat, aku prefer cara tradisonal.. *cakap jela ko penakot ubat kan*..

Nak makan ubat time office hour memang tak boleh la sebab ubat batuk dengan selsema buat aku mengantuk..

Stress!!!!!!!

6 comments:

Ibu Amirul said...

minum air asam jawa..

azievee said...

Biasa cik abg kita makan madu + limau...lain2 x tau ler??hihihi

~aSHa~ said...

madu...madu dik makanan terbaik

Imaan09 said...

madu.. limau.. halia..

Fai CeritaCinta said...

husband fai batuk teruk sbb tak tahan bau asap diesel kat kilang.. mlm2 sebelum tidur sapu vick kat dada dan ubun-ubun.. inshaAllah 3-4 hari akan rasa kurang

P.A. said...

boleh gak kunyah rempah biji tu Nge...tryla...insyaallah berkurang sikit batuk tu