Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, April 9, 2013

Bata @ IOI Mall Puchong

Adui dah kurang ber update blog aku... Almaklum laa asyiknye tak sihat. Kalau bukan anak-anak yang tak sihat, aku sendiri pulak yang tak sihatnya... Batuk ni, dah 2 minggu tak gak baik-baik, bertabah je ni haa..

Hari ni masuk ofis lambat sebab pergi hospital dulu follow up pakar kes ukur lilit kepala dak Eqal tu masa kecil-kecil dulu terkeluar graf kan. Syukur, tadi doc cakap lagi 1 appointment lepas tu kalau perkembangan Eqal sama cam kanak-kanak normal yang lain, dah boleh stop follow up, yeyyy!!!! Takde laa seksa mama dengan papa nak tunggu nombor giliran.

Owh, cite pasal bata aku nak cita semalam, tapi tiba tiba tengahari semalam aku demam, so tak larat nak up entry tengahari semalam hihihi... So share hari ni aci kan.. ngeeee..

Lepas pergi Houses Lighting tu, kami pergi laa ke IOI Mall. Hubby berat hati je nak pergi, tapi aku cakap alang-alang dah sampai, dia ajak aku gi Ole-ole karok, tapi bini dia ni teringin nak gi IOI hahaahah.. Demi isteri sanggup lee hubby drive jugak ke IOI Mall tu.


So, sampai sana memang niat nak jalan-jalan je. Sekali terlalu pulak depan BATA. Weee... tengok pulak dia buat sale.. Aku pulak memang tengah nak cari kasut sukan

3 kasut hanya untuk RM60 ajeee

 Kasut sukan power untuk aku... Jadiklaa setakat nak pakai untuk kursus Jumaat ni dengan kursus team building awal Mei nanti.. Harga? RM40 ajooooo hahaahahahah.. Terussss sambar noksss!!!!

 Tengok pulak kasut comel ni.. Lahaiiiii muat pulak dengan Eqal... Sambar jugak, RM10 sajoooo

 Teringat pulak kat anak buah baru lahir... Terus sambar jugak kasut comel celoreng ni.. Harga RM10 jugeeee.... Siap dengan kotak cam hadiah dah, tak payah nak balut2.. Beli 2,3 barang lain, dah lengkap kadi hadiah hihihihhi..
 Settle borong kat situ, tengok ada budak bawak belon, kimi dah jerit-jerit nak belon.. sudahhhhh.. Tiba-tiba ternampak clown.. Bagus, terus aku ajak anak-anak beratur dapatkan belon free hahaahahh..

Mr. Clown
 Hebakkk brader ni weh.. Buat pedang ke anjing ke apa2 laa tak payah tengok pun, pandang sekeliling, tangan jalan, sedar2 dah siap! Wahhhhh kagum aku.. masa kecik tak peluang nak jumpa dekat2 badut ni hihihi..
Gigih beratur demi mendapatkan belon free ngeee

Papa yang terpaksa jaga Eqal yang lasak!!!

Aku dgn clown je yang beriya tengok camera hahaahah...
Ok tu je cerita outing kami... Owh, aku tempek gambar kasut tu kat FB, ada yang tak pecaya harga semurah tu dan ada yang whatsap aku tanya kat mana kedai bata yang buat jualan tu.. Suka je, sharing is caring.. moge sobat2 aku dapat laa kasut2 untuk anak-anak or suami or isteri memasing... Almaklum, yang diorang buat sale tu, bukan semua saiz ada.. kalau tak, tentu ada 1 untuk kimi juge....

3 comments:

eima said...

weh baby girl tak de ke wei .. murah gile klu RM10 tyu ........................................................................ terus stress tgk harga die

~aSHa~ said...

wah mmg sale gile2 tu.....mcm tu juga houses lighting tu..

bagus la sharing mcm ni...utk kebaikan kawan2 juga.....

bunga_rose said...

manja, tak perasan pulak... rasanya ada sandle budak pempuan.. tp biasala takde anak pempuan kan, so takde la perati bebetol hihihi

kak asha, tu laaa.. moga ada yg dapat manfaatnyee hihihi