Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 1, 2013

Boucer Diskaun Gambang Water Park To Let Go

 ENTRY MELEKAT HINGGA 2 MEI 2013, entry baru sila scoll ke bawah yer anje-anje sekalian.. ^_^

Alhamdulillah, rezeki.... Ada orang kasik aku boucer diskaun masuk Gambang Water Park gila banyak.. Lebih dari 30 tu kira banyak la kan hiihihih..


Sah laku sehingga 30 Jun 2013. Tapi sebab aku nak gi pun berempat je, kalau ada anak-anak sedara nak join pun still berlebihan boucer tersebut.

Kegembiraan ini haruslah dikongsi dengan korang semua kan.. So, nak let go kat korang la.. Cuma komen  "NAK!!!" kat entry aku ni, then aku akan pilih secara random.

Tempoh sehingga aku masuk balik ofis 2hb Mei. Mungkin 10 voucher aku akan let go or mungkin lebih. Tengok pada berapa boucer yang tinggal setelah aku balik dari kampung ihihihhi... Tapi 10 boucer tu insyaallah confirm aku let go, dah siap letak kat laci ofis dah pun.

Pemenang? Ermnn.. tengok la nanti aku fikir nak bagi 2 pemenang je so memasing dapat 5 voucher ke, 3 pemenang 3 so sorang dapat 4, 3, 3 ke tengok la erk.

So korang, komen, jangan tak komen okehhh...

p/s: Eh, agak-agak ada ke orang yang nak boucer ni???

7 comments:

:: Cik Viva :: said...

NAK!!! =)

Twinmummy said...

NAK!!!

Ratu Hatiku said...

NAKK!! :D

Syuhada Salleh said...

NAK!!!

Anonymous said...

Assalam Bunga,

Saya NAK juga

Kak Shedah

eima said...

aku pun dah terlambat ..sedey ....

Anonymous said...

Nak..