Jom klik

kENgkaWAn

Monday, April 1, 2013

Happy time!

Hadiah untuk wajah ceria anak yang diserang wabak demam 2 minggu sudah. Jumaat demam, sekali ahad tu sihat. So bawak diorang seronok-seronok kat AEON Bukit Tinggi je. RM5 untuk 20 minit.

 Dak Eqal yang tak mau main apa-apa mainan selain kereta ni..

Lepas dah puas main dalam tu masing-masing sebok nak gi pusat game sebelah taman ni. Aduiiii pulak..

Perati dulu, pastu baru kucar kacirkan

Over betul ko nak!!!!

Ajar anak membowling
Sekali lepas balik dari bergumbira, anak-anak demam balik... Tinggi pulak tu suhu. Terus dapat pengajaran, lain kali anak dalam proses nak sihat jangan bawak kat tempat terbuka / tempat awam, sebab nanti segala kuman yang ada kat kawasan tu boleh serang balik antibodi yang baru je nak berkembang pesat dalam badan. Then, dari sihat, segar, demam balik...

Sekian~

p/s: Pehal, mood blogging tak muncul lagi ni??? BW je tadi, nama nak tinggal komen, idok, malas.. Kalau ada pun 2,3 rumah kot..

3 comments:

deelira@deeliraz said...

mana gambo mama? mama pakai hijau x?

hmm anak2 tgh suam2 kuku.. jgn wak g kat public nge.. makin menjadi2. masa dia main kita igt dia dah ok

Tukang Karut said...

ERMM... KALAU MACAM NI BIS POKAI LA KALAU SETIAP KALI DEMAM...

Kesuma Angsana said...

seronoklah anak2 yer