Jom klik

kENgkaWAn

Monday, May 20, 2013

Apa Hadiah Hari Guru ek?

Nak keluar time rehat, nak kena beli hadiah untuk sambutan hari guru sekolah anak aku esok.. Adeiiii hari2 dok bising kat telinga aku, mama jangan lupa beli hadiah tau.. Teacher nani cakap nak hadiah.. yeeeee baeklah anakku..

Berapa dan hadiah ape tah nak kena beli ni.. Weiii biasa orang bagi kat cikgu kelas je kan??? Aku tak penah beli hadiah kat cikgu masa sekolah dulu wehhhh, dah jadik mak orang ni, tiba-tiba anak umur 4 tahun mintak belikan acaneee tu???

5 comments:

eima said...

bg je brg kat daiso 5 hengget je pastu centek ...done...hikhik

amir rofie said...

Sekarang ni macam dah jadi trend la pulak anak murid bagi hadiah pada guru di Hari Guru. Syok la cikgu tu sebab setiap murid bagi hadiah. Kalau kelas cikgu tu ada 35 orang, at least 30 buah hadiah cikgu tu sure dapat.

white tiger said...

ada ke cikgu mntk hadiah??? patutnye bagi dgn ikhlas la... nie main mntk pulak tu... bg jer kotak tisu.. dh cukup... hahahahaa...

Kesuma Angsana said...

KA ikut anak2 je hehehe

adianiez AIDA said...

last year aida bagi coklat cadbury sorang 1. terlupa. last minit beli...