Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 15, 2013

Nak pesan ni..

Adeiiii, patut laaa aku rasa malas nak update je 2,3 hari ni.. Ada orang ofis aku jumpa blog aku, baca, pastu gelakkan aku tadi..Caippp!!!! Hampagas.. Tu yang aku tau sebab dia bagitau aku, ada lagi ke yang tahu tapi tak bagitau ek??? Maluu muahaahahah....

Nak delete blog ni kang, sayang plak. Ni laaa nak buat kenangan hari tua nanti, tu pun klu sempat tua, kot ajal menjemput awal, mana nak tau kan.. Takpe, buat kenang-kenangan anak-anak aku je la nanti klu camtu.. So, abaikan jela kann kannn..

So, ni nak pesan, korang yang tau dan baca blog aku ni, jumpa aku buat biasa je ok, jangan la nak cerita balik kat aku apa yang aku taip kat blog. Malu aku tau dak. Biar aku tak tau korang baca, so aku boleh tulis dengan bebas segala luahan aku, dari aku tau pastu terus segan nak menaip lagi.. kang hati je berbisik, hari tak tertaip-taip hahaahah.. Ye, boleh ye, ye kawan??

Boleh?? Yey!!!! Mekacehhhh!!!! Sayang korang ketat-ketat!!! Peace!!!!


9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..psti malu skit sdgkan dok updateblog ramai je leh bc =)

bunga_rose said...

YUI:
memang ramai je leh baca, tapi orang yang baca kita tak kenal so ok lagi.. ni org ofis hahaah segan weh.. Klu jumpa tak cerita pasal post kita sambil gelak2 takpe haahahh.. maluuuuu

Ratu Hatiku said...

Hihihi...mcmana leh terkantoi plak nie.. Ala xpelah buat biasa jerk..

p/s: voucher hrtu da dpt.. Tima ksh byk2 ya.. :D

Fida Ghazi said...

samo lah.. kak opis ni ramai yg tau blog kak pidah.. siap cerita balik lagi ha.. pastu apa kat opis..dioarang akan cakap "ha..kang ko tulis kat blog la tuh" hahah.. dah biasa kene dah.. dulik!!

azievee said...

hihihi..

Walaupun kita jauh dimata...tp ai mengenali mu wahai cik bunga...hahaha

♥cikmOt♥ said...

samalah...akak pun tak suka bila orang jumpa akak, dok citer balik pasal citer akak kat blog...adehh...

dah baca sudahlah...tak perlu nak citer balik...malu tahuk...hehehe

bunga_rose said...

Ratu Hatiku:
budak tu dok surf internet ko sekali leh terjumpa link blog ni huhuhuh...

dapat dah ek? alhamdulillah...

fida:
kak, blog mu best, takpe orang baca pun hahaahahh...

azivee:
haahaha.. takpe sbb mu pom berblog so takde la segan mana ngeee

cikmot:
kannnn.. diam2 sudah haahahah.. blushing tauuuuu tego camtu haahahaah

deelira@deeliraz said...

ek? hahahaha

jawabnye bisik dalam hati je la nge wei..

Kesuma Angsana said...

xper take yr time ye faham sgt !