Jom klik

kENgkaWAn

Friday, May 10, 2013

Pizza Hut Double Sensation, Yummihh!!!!

Korang dah try pizza hut double sensation? Aku dah haahahah... Sedap weh!!!!!!!

Bukti??? Nah!!!

Teringat nak ambil gambar masa dah separuh pizza tu aku dengan dak kash kerjakan..


 Sape suka sosej dengan keju memang patut cuba.. terbaekkk!!!
 Semua part pizza ni aku suka ok!!!! Tapi sebab kenyang kedarah sup cendawan dia, aku dapat masuk dalam perut sepotong je, bayangkan, sepotong pun aku dah kenyang.. So lagi 2 potong tapau, kasik anak-anak merasa pulak!
 See, sup cendawan pizza laaa aku terpaling suka okeh!!! Apsal ek korang buat sedap sangat??? Aku beli yang paket-paket tu takde pun sesedap kat pizza.. Sape tau camne nak buat sup cendawan paket tu sedap?? Aku anak beranak suka makan sup ni weh!!!
Sila bagi resepi atau link kalau korang pandai buat sup cendawan sedap weh!!!!

p/s: Gambar tuan tanah kedaung takde, malu nak snap sebab ramai orang muahaahahah...

4 comments:

Imaan09 said...

alahai..ku terjah jugak tghari ni..

bunga_rose said...

hhahah... terjah jgn tak terjah, rehatkan lama ari ni

Syuhada Salleh said...

mcm nk try mkn jgk..tp x try2 lg..

deelira@deeliraz said...

kena g makan malam ni