Jom klik

kENgkaWAn

Monday, May 27, 2013

Rindu...

Mood macam tiba-tiba je rasa sedih.. Nyanyi lagu Alyah, Kisah Hati tu, selama ni tak penah-penah feel, hari ni sampai mengalir airmata, bukan sikit, tapi tahap nangis.. sudahhhhh!!!!

Woiiiii penangan anak takmo balik.. Nak duduk kampung opah dia.. Sana ramai yang layan dia cam putera, mama dia garang sangat kat rumah gamaknya sampai tamo balik.

Call malam tadi dia cakap, Ala Kimi duduk kat kampung kejap je mama, nanti Kimi balik laaa..

Kejap kata ko nak?? Seminggu.. fuhhhhhh moga bonda awok ni bertabah menunggu Sabtu akan datang ni..

Huwaaa... baru sehari dah rasa sebal menebal rindu sampai sesak dada ni.. Arrghhhhhhh

1 comment:

Ratu Hatiku said...

Hihihi...sian dia.. xpelah kejap jerk tu...pejam celik da smggu :D