Jom klik

kENgkaWAn

Friday, June 21, 2013

Fikir!!!!!

Semalam hubby balik bagitau dia kena pergi kursus minggu pertama bulan Julai.. Nun kat Cameron, amik pulak dari minggu, hampes sungguh pengurusan.. ganggu hari kami sekeluarga. Dia ada tanya kalau nak bawa keluarga macamana, tambah RM400. Gile!!!

Pastu sebab merajuk, terus request dengan hubby nak balik kampung.. Mikir panjang dia nak lepas ke tak.. Yela sepanjang kawan, or kawin, tak pernah aku balik kampung sendiri bawak kereta, apa lagi bertiga je dengan anak-anak..

Tapi aku fikir gak, sampai bila nak takut kan.. Bukan jauh sangat pun Kuantan tu.. ermnnn so macam nekad je perasaan ni nak balik gak time hubby kursus tu.. Mungkin ambil cuti Jumaat tu.. Pagi2 terus shoot balik.. ermnnn masih dalam pertimbangan..

Eh, ada tak sesiapa nak balik Kuantan , meh aaa aku tumpangkan hihihihi.. At least leh jaga anak aku tu kat belakang...

Ok, cam nekad dah ni.. Tapi, eh tiba-tiba teringat mimpi semalam.. Kejadian berlaku lepas aku balik kampung.. Alamak, menakutkan la pulak!!!!!


update!!!!
Bila cerita kat hubby pasal mimpi tu dengan kaitan balik kampung dia cakap.. haaa dah tu jangan la balik.. caittt nampak sangat dia memang tak kasik aku balik.. ermnnn.. sayang isteri tinggal-tinggalkan kekdahnye.. takut sangat aku nak drive sendiri.. eeeiii kita dapat lesen mandu dulu dari awak tau.... maknanye kita lagi terer laaa drive hiihihi..

2 comments:

Imaan09 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Tukang Karut said...

hal rumah tangga malas nak kacau...