Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, June 20, 2013

KRR, DBA & MCD

Alhamdulillah, hari ni murah bebenor rezeki kami kat sini.

Lunch tadi bos belanja Kenny Roger Roaster, rutin biasa seminggu sebelum gaji setiap bulan. Aku yang akan prepare semua, sebab duit aku pegang. Dah dapat menu apa nak makan, tanya bos, dia setuju then proceed.

So ambil set Kenny's Quarter Meal, roasted 1/4 chicken with 3 side dishes & 1 Kenny's Home -made muffin. Haa ko aku tiru sebijik ayat kat website dia hahaaha... Beli 7 set. 1 set harga RM18.50. Kenyang gila..

Staff sana siap packing terus dalam bekas camni.
Sumber: Google image
Aku amik ayam blackpepper, side dish macaroni & cheese, garden pasta salad (silap tulis, padahal nak crisp garden salad, dah terpaksa telah pasta yang aku tak suka huhuu) &fresh fruit salad. Muffin as usual, chocolate.

Tak ambil gambar sebab hp aku tertinggal, kalau ada pun tetap tak boleh amik gak sebab memory kad hp aku rosak, so tak terbeli2 lagi memory kad.. malas la.. takde kepentingan.. nak amik gambo biasa guna je hp hubby huhuh.. Tak tegar kan berblog hahaha.. padahal setengah jiwaku pergi rasa bila hp wat hal huwaaa...

Pastu petang pulak pegawai kami datang bagi donut Big Apple..

Sumber: Google image gak
 Dia kasik perisa chocoholic, go nutz dengan kimochi. Gemok weiii ternak lemak aje aku minggu ni... padahal semalam baru makan Mc D  - Spicy Chicken Mcwrap tu.

Juga takde gambar sebab hp ngok ngek. Rasa dia? ok la kot.. cuma mungkin sebab Mcwrap yang aku dapat tu dah tak panas, so aku rasa kureng la.. sebab aku suka makan benda-benda yang panas-panas.. Sejuk terus tak kena tak tekak aku, kecuali aiskrim la kan.. klu panas tak jadik la aiskrim.. Ape aku merepek tah ni. Tapi salad dia sangat segar, itu aku puji..

Pastu mungkin tak sedap sebab makan sorang, biasa share dengan hubby, bila makan bekas gigitan dia tu, semua makanan pun bagi aku sedap, sebab tu aku suka makan bekas dia hihihhii.. Sebab lagi aaa... aku suka makan, tapi makan tak banyak, bazir kot klu beli banyak tapi makannya sikit..

Ok stop sampai sini sebab aku merepek lagi hahaha.. Kepala tingtong ngantuk sebab makan makanan ternak lemak banyak sangat kihkihkih..

Tak sabar nak balik!!!!!

4 comments:

Masni Syafie said...

murah rzeki bos pasni...duit raya bagi lebih bos..hehe

♥ ROS ♥ said...

Aduh sdapnyer semua tu :(

Myra Jay said...

MJ next week besday hubby nak makan kat KR..
Maybe amik set tu jugak kot ;)

eima said...

amboi byknye mkn ko bunga ....
aku tak try wrap mcd tu ...