Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 11, 2013

Macho but fierce doctor

Macho tak????
  

Muka mengantuk pepagi..


Gaya seorang doktor melawat kawasan


Haaaaa!!! Garang takk??? Takut tak? Takut tak???


Hahahahaahahah... Marah sebab tak kasik mama ambik gambar dia. Per laaaa, tak sporting sokmo mood pepagi dia nim!!!

Bebel bebunge: 
- Sekolah dah setengah tahun, baru hari ni dapat pakai, minggu lepas baru dapat baju pekerjaan beruniform ni.. order dah 2 bulan saboooo jela.. 
- RM78 sepasang, ada aksesori stethoscope, penutup mulut dan kertas nota, saiz 3-5 tahun, tapi bapak beso ok.. Terpaksa aku jahit suar tu kasik senteng skit.. Baju labuh tak payah cakap laaa...
- Beso nanti tak payah la jadi doktor yer nak, nanti takde masa tuk diri sendiri dan keluarga, asik on call je.. Pilih baju ni pun sebab baju uniform lain lagi beso gabak. Jadik laa dari takde...

9 comments:

eima said...

sekolah die ke suruh beli ... wahh besh tp mahei la kan

deelira@deeliraz said...

laaa anak nak jadi doctor bio la.. ;)

bunga_rose said...

sekolah suh beli la manja.. koser aku nak beli klu bukan sebab wajib wehhh...

bunga_rose said...

mana ada.. dia nak askar or bomba.. tapi baju takde saiz dia, semua pun beso, terpaksa amik uniform ni..

tapo ok gak, sejuk skit, tak la berpanas anak aku tu..

Cho Zila said...

woooow bestnyer sekolah dia ada cam gitu yerk...
betoitu dulu akak duk sepital dua bulan setengah masa ngandungkan anak kedua,akak cakap kat doktortu nanti anak akakni jadi doctor kot sampai dua bulan setengah duk sepital ... dia cakap tak yahler jadi doctor susah.. mcm2 keluhan dia..
tapikan 20 tahun akan datang dah ok kot..//

bunga_rose said...

haah, sekolah dia hari2 pun lain baju uniformnya.. eh, tak, isnin dgn khamis sama, hari lain, lain uniform.

tu laa.. sbb penah ada pegawai yg isteri dia doc, susah nak rancang cuti sbb tiba2 isteri kena on call kan...

20 tahun lagi? eerrr mungkin la kot.. hhihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel gtu..bgus gak cmni..kasi smgt..hihi

Zana Adieyza said...

wah, zaman skrg ni budak2 pun dh ada baju uniform keje.. hehehe.. gempak!

NM02 said...

doktor k-pop