Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 18, 2013

Meroyan bila tengok orang up pasal warehouse

Lama gila kot aku rasa tak post kat blog. Mood takde, keje banyak.. errrr banyak ke? hahahah.. Banyak dari biasa laa.. Pastu malas pun sama..

Tapi sebab tengok entry Aty pasal warehouse sale ni, terus rasa cam wahhhhh nak pergi la weh!!!!! Dekat je rasanya dengan rumah aku tu, cuma aku tak tau jalan, tapi tu takde masalah sebab boleh on Papago dan tadi tengok kat google map memang senang sangat jalannya.

Tapi gak, Jumaat tu nak balik Perak.. sambut birthday Kimi dengan sepupu dia.. Tapi nak pergi.. ingat cam nak pegi Jumaat depan..kan dah gaji kan, tapi takde kawan tapi... argghhh!!!!!

Sape nak pegi??? Jom, jom weh, takde kawan ni....

5 comments:

MRS. K said...

oii dan-dan ek.. aku baru je tanya dah up entry.. aku cam nak pegi. dah ajak leen (haslin pardi) temankan huhuh

bunga_rose said...

ahahah.. mmg nk gi weh, ajak si kashah, tapi dia nk gi butik adijuma, sale gak tu.. so selambak jela aku Jumaat depan gi sorang, korang nk gi hari ape weh???

Tukang Karut said...

kena sorok dari suri ni...

Kesuma Angsana said...

hehehe pglah cepat nnti terlepas !

eima said...

tak mo dah pi sbb aku dah tak de baby dah pun ...