Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 26, 2013

Sibuk nak buat kek

Berpinar dah mata ni tengok resepi untuk buat kek.. Sebab apa? Ermnn Sabtu ni nak sambut hari lahir Kimi dengan sepupu dia Qis kat Perak. So, aku rasa cam nak buat kek untuk diorang, selain jimat, puas hati sebab buat sendiri hahaah.. boleh??

Dah ushar-ushar, tengok blog sana, tengok blog sini dan terpikat dengan resepi dari blog ni. Simple je kan cara dia, tak banyak bahan dan mudah bagi otak aku cerna apa step-step dia. Aku bab buat kek memang suka cari yang mudah je hahaahah..

So, insyaallah, esok aku try buat.. Harap-harap menjadi la.. malam ni nak beli bahan..

Dan oh ye, aku nak try buat gak brownies untuk anak teruna, dia suka sangat makan kek sekarang.. so cari resepi paling senang juga dan harap menjadi la..

Nanti kalau jadi aku share deh.. Kalau takde aku share tu maknanya tak jadi or aku malas la tu nak buat hahaahahah...

Bebel bebunga:
Cuaca sejuk gila kat sini.. dari pagi sampai ke tengahari ni.. sedap je aku dok dalam comforter ni.. rasa cam nak lenaa je hahaah..

3 comments:

eima said...

AKU JUGAK MLS WLUPUN LAKI AKU DAH BYK KALI BERBUNYI ..HAHAHHA

kat opis ke mana tu wei bercomforter

adianiez AIDA said...

weekend ni in shaa Allah aida buat kek coklat. da lama nak buat, weekend ni kena buat!!!
:-)

bunga_rose said...

eima:
haahaha.. aku suka buat, tapi laki aku tak suka makan, tapi anak2 suka makan, so jadik laaaa ada gak peminat kann hahaahah

aku kat ofis laaaaa kihkih.. ofis ada comforter ngeeee

aida:
sedap tuuu kek coklat.. ni mlm ni baru nak buat projek baking, smlm tak sempat beli barang kedai dah tutup