Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 19, 2013

Wordsmore Wednesday: Aduan

Aduan 1
Sejak hp aku problem... Memori kadnye rosak, aku dah takde mood nak blogging, sebab tak boleh nak amik gambo.. Huwaaa... Ade kang tukar hp kang... Tunggakan gaji dah nak masuk ni.. Tapi, nak buat kenduri pulak lepas raya kat kampung, nak kena pakai duit tu...ermnnnn.....

Aduan 2
Nak balik kampung... rindu kat mak.. tapi, minggu depan dah janji dengan biras, nak sambut hari jadi anak kitorang sama-sama... Tapi rindu kat mak.. tapi dah janji... Tapi.... tapi.... kenapa laaa kampung aku tak dekat ek.. klu dekat mau tetiap minggu aku balik jumpa mak.. Rindunya!!!! Tapi insyaallah, akan cari masa gak balik bulan depan...

Aduan 3
Kenape ek nuffnang tak hantar lagi cek ek? Aku cash out 2 May dan status dia kat situ still unpaid.. Memang amik masa ek nak hantar cek tu? Maklumla 1st time cash out... Tu tak nyabo tu...

Aduan 4
Semalam pose kemain laaa.. Sekali kol 1 pergi tandas tengok bendera Jepun berkibar.. Caitt!!!! Camne aku boleh lupa tarikh sendiri? Dah kena buka pose separuh hari...  Sebbaik pose hari Isnin tu selamat.. buatnya time nak berbuka baru bendera tu kuar tak pasal mengamuk 1 hari hahaahahh... Takpe, another 4 days to go!!!! Chaiyokk!!!

Aduan 5
Kete gila kotor.. so sebab aku tukang bawak, maka tengahari ni nak gi cuci.. hahaha tu pun nak ngadu kat sini kan..


Okeh tu je.. nak jalan blog korang pulak, malas da nak taip bosan weh!!!!!!!!

10 comments:

Tukang Karut said...

ko buat cashout 2may?

gilo... orang buat cash out hujung bulan... bukan awal bulan...

so kena tunggu la...

dia akan buat akhir bulan 5... dan tempoh sebulan dari tarikh tu... means bulan 7 la ko dapat...

bunga_rose said...

oooo yeke???

mana aku tau weh.. ate tak penah cash out kan hahahaahah...

thanks 4 the info cabi!!

❤Kamsiah❤ said...

ok la jugak...akak ni tak penah nampak bayang duit nuff hehe

deelira@deeliraz said...

banyaknye aduan?

seme aku x nak layan :P

bunga_rose said...

kamsiah:
hihihih... tak banyak pun dapat kak sbb saya pun blog suam-suam kuku

deelira:
tak kira ko kena gak layan ahahahaha

Imaan09 said...

haha.. cash out hujung bulan la dear.. rasanya dlm 60 hari dr hujung bulan baru dapat.. xpe, ngadu je banyak2.. xkna bayar pun..hehe

Kesuma Angsana said...

wah byk cerita tu ! nuffng tu kena tunggu sikit hari lagi sebab die kira ujung bulan

eima said...

aku pun tak penah cash out nk tgu 3 angka dulu hehehe

eima said...

eh 3 pulak ...4 lah

P.A. said...

Hihihi...mcm2 la jd ek...apapon sabo aje la Nge... :)