Jom klik

kENgkaWAn

Friday, July 19, 2013

Bukan Nukilan Dayana

Tadi ada buat research sebab ada anony yang tanya betul ke ni dari FB Dayana, then baru tau bukan Dayana yang buat nukilan ni.. Nukilan ni datang dari  Ana Hawana dan korang boleh baca penjelasan dari BLOG NI dan SINI (mintak izin share link yer)

Rasa bertanggungjawab bagitau cerita sebenar sebab ramai yang dah tengok pasal nukilan ni semalam kat blog ni... Tapi tabik la kat penulis sebenar nukilan tu.. Tersentuh hati baca.. Apa pun doa aku tetap sama, moga Dayana tabah harungi dugaan ini..

4 comments:

deelira@deeliraz said...

ha ha .. x tau!
:p

Ibu Amirul said...

sedih bila baca puisi tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh agak psti bukan dari dayana..takkan dia ada masa nak wat cmtu..

tp ayat tu mmg menarik..buat org tersntuh baca.

bunga_rose said...

deelira:
ha..haaaa tak tau jugakk kikikii

ibu amirul:
kannn puisi tu memang sangat sedih..

yui:
akak percaya je, sebab nampak cam iklas datang dari hati dia yang remuk.. rupanya bukan haahahah... my mistake..

kann tersentuh naluri isteri ku gituuu ;)