Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 27, 2014

Boleh Sign In??

Apakah ini mimpi??? Tiba-tiba blog boleh buka ari ni!!!!!!

Weiiiiiiiiiiii aku rindu nak blogging, banyak menda nak share kat blog, nak buat sesi luahan perasaan, nak itu nak ini... Tapi aku tak tau sampai bila ofis tak sekat untuk sign in untuk update blog ni.. Tah aku datang esok tiba dah tak boleh..

Nak update kat rumah memang tak la, balik rumah dah sibuk macam ke ape, masa pun rasa tak cukup.

Korang.... kawan-kawan, rindu... Aku punye putus asa dengan blog sampai nak jalan rumah korang pun takde mood hahaahahah...

Kalau esok boleh blogging, i janji, tengok tangan ai ni, ai janji lawat rumah korang lepas update blog hihihihih...


Ok nak balik dah ni.. Nak masak menu sihat untuk diet, berat adalah melampau sekarang haahah..

Bye!!!!!!!!!!!

2 comments:

eima said...

wei ...windu jugak .. hahaha pe cite 2 bradek tu

bunga_rose said...

eima... rindu gila nak update, nak komen kt blog ko seme.. alisha makin comel, lincah, geram tengok hihiihih... nnt klu leh update lg aku up la cite eqal dgn kimi tu tetiap tengahari deh