Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, January 28, 2014

Eqal dan Kimi

Hai, kita bertemu lagi di hari ini.. Ofis sekarang dah baik hati ke ape tak tau, time lunch hour kasik buka blog, kasik buka fb... Kalau semua ni berpanjangan, mekasih bebanyak kat pengurusan, i really need it!! Hahahaha... rasa tak lengkap woh klu tak berblog.

Nak cerita ape ek.. Banyak nak cerita. Pasal sape dulu, Eqal ke Kimi.. Maklumla last update bulan 9 ari tu, banyak menda dah jadi dalam masa 4 bulan ni.

Sebagai contoh, yang pahit...

Eqal, jatuh kerusi elok sebulan ke 2 bulan lepas dagu dia terbelah. Kes nye main atas kerusi eksekutif paklong dia yang boleh pusng-pusing tu. Pusing punye pusing, adik tak boleh nak imbang badan, jatuh muka kena pintu pastu jatuh bawak terus.

Bawak gi hospital kena jahit 1 jarum. Kalau tak jahit, doktor cakap tak mau tanggung risiko kalau apa-apa jadi kat anak. Sebab masa tu darah tak stop mengalir dari mulut dia.

Benang jahit tu, esoknye dia tarik selamba je dengan tangan dia... Sabooo jela, sebbaik tak terbuka jahitan

Kimi pulak, tak tau kenapa, tiba-tiba muka dia membengkak camtu. Alah makan ke alah debu ke tak tau..

Bawak pegi hospital siap refer ke pakar kulit, tapi diorang pun tak tau ape, kena buat next check up.

Nasib la lepas 2 hari muka dia dah elok. So kami putuskan tak payah gi lagi hospital untuk next appointment, mMalas aku nak menunggu lama lagi. Penat weh..





Yang gembira ada. Tapi esok pulak la cerita. Nak update pun rasa tak syok sebab gambar yang aku upload ni tak sure kuar ke tak.. Sebab tak keluar preview nye...

Nanti sambung balik, nak try publish dulu, keluar ke tak cite ni, sebab takut tengah-tengah aku taip ni depa block balik huhuhuuh... Sedeh mak klu tak leh update, sobs!!!

1 comment:

eima said...

tak pasal je kan mulut eqal jd cam tu cam sumbing ... kesian die ....

lasak biasa la budak laki aade plak abg lg ....

cam fahim tak lasak sbb die ade adek pompuan ..so slow sikit la