Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, February 4, 2014

Lunch di TESCO Shah Alam

Lunch hour lari ke TESCO, bosan dah nak makan makanan kat kafe.

Food court kat TESCO sebelah pusat akuatik ni kira ok la sebab banyak pilihan. Tapi kali ni kami amik menu ni


Ape ek tajuk menu ni, satu tu Blackpapper chicken with rice dan lagi satu tu butter milk chicken with rice. Butter milk kureng sedapnya, tapi dak CT abis je dia makan. Aku still on diet so nasi jela tak habis, ayam dengan kuah blackpapper licin hiihi..

Harga RM6.90 je. Bawah nasi dengan ayam tu ada telur dadar. Sedap dan baloi la dengan harga kot. Sebab ayam dia pun kenyang untuk makan.

So suggest for those nak cuba western food yang murah tapi sedap. (",)

2 comments:

eima said...

untung la hang ade jugak pilihan gitu kami ni ...opss mls nk padam kami ade alamanda ..hihi lupa2 ... sbb aku ni je asek mkn kat cafe

bunga_rose said...

hihihih.. sini banyak tmpat makan, sedia duit je weh.. Susah nak balas komen, ada masa je leh online sini adoii