Jom klik

kENgkaWAn

Monday, March 24, 2014

Take away lunch Kenny Roger Roaster

Pagi-pagi dah kelaparan, so turun cafe sorang-sorang tengok ada pulut kuning... Memang saja nak pedajal diet aku.. sebab aku memang terpengaruh kalau pulut-pulut ni. Laga pulak dengan rendang ayam, pehhhh berapa pusingan padang aku kena lari untuk buang lemak ni ha?? Grrrr... nyesal lepas makan..

Tambah penyesalan bila masuk mengadap bos, bos cakap lunch ni macam biasa, ditaja. Aaaa... kenapa laa tak cakap awal, kalau tau memang aku balun oat je pagi tu sementara nak penuhkan perut time lunch dengan makanan tajaan haahahah..

So decide makan Kenny Roger Roaster.. Last year ada tapau gak, tapi kat ICT.. Tak berapa sedap situ, ayam pun kecik. So kali ni minta diorang beli kat Plaza Alam Sentral.. Dalam masa tak sampai setengah jam, diorang dah sampai, siap dengan makanan yang di tapau.. Peh, gila cepat...

So ni la menunyee.. Kenny's Quarter Chicken + 3 side dish + 1 muffin = RM18.50

 Bagus kan, diorang letak dalam tray siap, senang aku nak makan..
 Ayam dia.. nyummmmmmm...

Hhahaahah... makanan yang sama, tapi gedik nak tampal dari banyaksudut kononnye. Cettt!!!
Crisp garden salad, potato salad, fruit salad, black pepper chicken & mocha chips muffin.

Overall sedap laa.. Much better dari yang mula-mula kami tapau dulu.. Ayam pun besar, tu yang penting.. Tapi aku tak habis pun, sebab perut dah penuh dengan pulut kuning kan pagi tadi.

See punye kenyang sampai sekarang pun aku rasa sebu perut.. Sampai rasa malas nak masak untuk makan malam kang hahaaha...

Tapi, tak boleh, wajib masak, kalau tak master kenit aku kat rumah tu dari dalam kereta dah sibuk, mama... laparrrrrr!!!!! Haihsss...

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..lapar pulak perut k.atie tgk ayam kenny Roger tu..untung badan dpt juadah yg ditaja :)

ayu Ismail said...

Cantik je dia bungkus ya..senang nak makan

MARIA AWI said...

Kenny rogers ni antara restoren fav ni....
best sangat especially cheezy macaroni...

jemput ke blog saya jugak..
salam suaikenal..
http://tinyurl.com/mewv4f6