Jom klik

kENgkaWAn

Monday, April 14, 2014

Sebab tak update

Lama tak update.. Malas nak update sebab tak boleh nak balas komen orang, tak boleh nak komen kat blog orang. Hadeiiii... Mana yang pop up komen cam blog aku ni memang tak boleh nak komen, orang IT sini sekat. Grrrrr....

Mengantuk wei... Anak-anak tak sihat.. Malam-malam berjaga sebab dua-dua anak pun tak sihat. Bangun tengah malam muntah, batuk-batuk. Paling teruk Kimi la, sampai tak lalu nak makan.. Dah la Jumaat ke Khamis minggu lepas amik nab.. Selepas kali terakhir masa umur 2 tahun kot.. ni dah nak 5 tahun kena amik nab balik. Kahak banyak bebeno.. Gambar dalam hp hubby, so takde la nak tempek sini.

Minggu depan nak jumpa pakar ortopedik. Dah la kena pegi sorang-sorang, cik abe kena jaga PA system pulak, ada perhimpunan. Tak tau laaa camne nak jaga mamat aktif tu. Appointment ni pasal trigger finger tu la. Eh thanks ek MANJA ko bagi info. Aku nak reply komen ko pun tak boleh wei, kedek admin ofis ni haa..

Ape ek nak cite, mata nak katup ni, nak bercerita pun tak lalu.. Jangan aku pun naik demam dah la.. semalam hubby cakap badan aku dah panas dah sebbaik tak melarat.

Moga cepat la anak-anak aku sembuh dari penyakit diorang. Amin..

Ok nak tido.. selamat tidooo haahah...

3 comments:

Tukang Karut said...

aku pun dah malas sekarang...

bunga_rose said...

tu la pasal, wabak malas tengah melanda gamakanye skrg...

weh kak pidah tak blogging dah ke wei? ko tau?

Myra Jay said...

Nasib baik opis ai tak kena block gitu, klau tak, stress jugak takleh melawat blog kekawan kan :)