Jom klik

kENgkaWAn

Monday, May 5, 2014

Bila baik, macam belangkas

Sape? Ni la dua beradik ni la....

Siap boleh share 1 kerusi....

 Bersempit pun takpe...

See...


Ni balik dari kampung.. Sori... goyang, kete terlanggar batu bangkali hiks!
 
 Abang lentok kat adik, adik lentok kat abang yer...

Tu kalau time baik.. Kalau time gaduh, kaki mu atas kepalaku, penumbuk mu di mukaku.. Pastu mama pun tertempik serupa tarzan aaaaaaaaaaaa.....

Gini laaa kalau anak hero belaka... kena usaha dapatkan heroin lepas ni... Jangan nanti heroin pun lagaknya cam hero gak udoh... pitam mama dengan papa nak handle hiks!!

4 comments:

Fai CeritaCinta said...

ya allah, dah dua org anak akak.. nampak sangat dah lama benar Fai tak blogwalking.. kejap jer dah dua kan, bestnye... Fai ni tak tahu lah bile nak tambah lagi. hihi

eima said...

comey cam icha jg ngan fahim ... icha yg lelebih nk menempel kat abg ... hahaha semoga hubungan adik bradik dan kasih syg diorg tak berubah sampai bila2

bunga_rose said...

fai:
hihihhi... takpe... akk pun tak update sgt blog.. ari tu ofis sekat so bw pun jarang.. mood ilang

eima:
amin... huhuhu... kadang aku rasa cam eqal abang dari pada kimi sbb eqal lebih caring huhuhuh

adianiez AIDA said...

in shaa Allah
murah rezeki dpt girl :-)
anak dara aida berdua tu pun gitu, time rapat aduhai, time gaduh alamak!!!