Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, November 4, 2014

Nak cuba Royal Slim, anyone?

Hi hello, good afternoon friends! My mood is okey today because Royal Slim Lishuo Magic has arrived. Yeay!!!

I already fed up to diet because the more i diet, the more fat come to me.. hahahaha.. what a rojak English i'm using now. I'm trying to learn or write in English because my boss always use English. Hahahaah.. sudah bunga ini semua POYO!!!!

OK aku sebenarnya dah pedap dah tau dah pedap nak diet.. konon tak makan nasi, makan cereal je pagi-pagi, tak pun amik roti, tengahari konon tak makan nasi, kalau amik pun sesenduk pun tak sampai.. tapi bila timbang amik ko naik bertingkek tingkek.

So i is stress!! See penggunaan penjodoh bahasa dalam English pun dah salah aahhah.. oleh kerana I already stressed and fed up to keep on my diet routine so beli jela ubat diet.. Dengan harapan dapat body mantap meleleh cam Siti Sarah selaku model produk tersebut.

Kita cuba dulu untuk sebulan ek.. sebab murah la aku beli.. RM65 je, harussss dicuba kihkih... So kita tengok ek 20 hari mulai esok, ada perubahan ke idok.. pagi esok nak timbang berat.. Kihkihkih..

Wish me luck!!!!!

6 comments:

eima said...

good luck bunga ..agak2 tak mo trn gak mai try shaklee ..aku bg harga paling besh utk hang ...bkn takat bantu trn berat tp makin cantik dan sihat paling penting ...

bunga_rose said...

insyaallah manja.. ramai dah promote shaklee kat aku.. jiran, kawan2.. tapi tu la tak terbuka lagi kiikki.. klu terbuka i wasap u yer

~LeeyanaRadhi~ said...

weiii nnt review eh... aku tgh atkins.. tp bile cheat tu sungguh2 beno aku cheat...hahah tp sbb aku aerobik 2x seminggu, die statik je.trun sket2 je..xlaju mane..hahah

bunga_rose said...

Leeyana
yunk, aku makan 3 hari dah stop sbb piyet... tunggu minggu depan baru nak sambung balik... tapi member aku makan 1 minggu dah turun 3kg argghhhh jelesss

Lin Azlina said...

SY PUN DAH FED UP NK DIET... SAME JER BERAT XTURUN2 JUGAK.. KEAZAMAN TAK KUAT...

cik chinta said...

seyes? sm la test xnk mkn nasi konon. tp xdapek, tgok anak makan nasik rs meleleh ailoir. last2 ku bli jg ubat kurus jela. kahkahkah.