Jom klik

kENgkaWAn

Friday, June 6, 2014

Hello hello...

Weh lamanya tak update.... Sebab tak update ada macam-macam... Anak tak sihat, suami masuk hospital, aku sendiri pun tak sihat, pastu aku sibuk maraton citer korea haahahahah... Tak boleh blah alasan last tu.

Esok nak pergi jalan-jalan kat melaka... weiii tak saboooo... Lama tak jalan-jalan satu keluarga.. Last jalan masa pergi Cameron... So, please doakan esok tak jem sesangat hikhik...

Ubat rindu korang kasik tatap gambo kami kahkah.. macamkan ada yang rindu..



See you again... errrr bila aku rajin nak update blog la yerrr huhuhuhuh...



p/s: Camne nak update pakai smartphone ek? Dari dulu aku cuba, tak penah dapat.. kena install apa2 software ke erk?